Ludvigsgården

Semester på Bjärehalvön?

Ludvigsgårdens är en riktig idyll på Bjärehalvöns sydsida.

Med mindre än fem minuters promenad når du hamnen i Magnarp. Här finns tre mindre stränder, en liten hamn med bryggor perfekta för krabbfiske och den populära krogen Bjäre Fisk och Skaldjur. Magnarp och Vejbystrand vävs ihop med en vacker promenadsträcka längs med havet som ortsbor kallar Heden. I Vejbystrand finns en större sandstrand, Vejbybadet, restaurangerna Strandhugget och Hamnkrogen, samt ICA Nära Vågen och en pizzeria. 

På gården finns två stugor som kan bokas för en härlig veckas semester med familjen eller en weekend med tjejgänget - vad som önskas!

Stugorna har ni tillgång till från 15.00 incheckningsdagen till och med 11.00 när ni lämnar. 

Stugorna ligger knappt fem minuters promenad från havet, perfekt avstånd för ett morgondopp. 

Pris beroende på säsong och hus. Lågsäsong kostar mellan 7000-8000kr/v och högsäsong 12.000-14.000kr/v.

Ludvigsgården

Konferenslokal på Ludvigsgården

 I den stora gamla ladan på gården finns en lokal på ovanvåningen som lämpar sig alldeles utmärkt för träffar av olika slag. Det kan vara exempelvis mindre konferenser, möten, kundmöten, kick-off, möhippor och så vidare.

I dagsläget har vi inte möjlighet att hyra ut lokalen som festlokal men ring oss gärna och berätta dina planer så ska vi göra det vi kan för att hjälpa till.

Varmt välkommen!

Ludvigsgården

Gårdens Historia

Gården har inte alltid sett ut som den gör idag och vi varken vill eller kan ta åt oss äran. Att vi bor på en sådan fantastisk plats kan vi tacka Mats och Kith Landerberg för.

För inte så länge sedan var Mats och Kith här och berättade massvis med härlig historia för oss - om det de känner till från förr men även den gigantiska renovering som gjordes när de köpte den gamla, något förfallna och igenvuxna gården 2010.

Med varsam hand, en stor portion händighet och massa kärlek har de förvandlat gården till en magisk plats.

En plats som vi nu har till låns en stund på jorden.
ludvigsgården

Ludvigsgården 2023

Livet på gården - Följ oss på Instagram!